Sectoren

Industriƫle sector

Heeft u medewerkers die bijvoorbeeld alleen afdalen in putten om een watermonster te nemen; Guard zorgt voor alarmering mocht er in de put iets mis gaan. Wanneer een van uw medewerkers op een grote werkplaats buiten het zicht van collega's werkzaamheden uitvoert, kunnen de collega's bij calamiteit gealarmeerd worden. Met Guard is het ook beter mogelijk om een medewerker 's avonds laat alleen op pad te sturen om bijvoorbeeld een kleine technische storing op locatie te verhelpen.

De Guard oplossing in detail

Publieke sector

Zijn uw werknemers op pad op een afgelegen plek en raken zij daar onwel of bekneld? Met Guard is het mogelijk direct contact te krijgen met hen en hulp te bieden. Ook wanneer de mogelijkheid tot sociale onveiligheid (zoals agressie) aanwezig kan zijn, biedt Guard de mogelijkheid tot directe alarmering.

De Guard oplossing in detail

Gezondheidszorg

Uw werknemers zijn dagelijks op bezoek bij cliƫnten. Willen zij bijvoorbeeld graag hun locatie aan u doorgeven wanneer zij een onbekend adres bezoeken? Dan is Guard snel, betrouwbaar en direct voorhanden. Uw werknemers kunnen ook razendsnel en onopvallend hun collega's alarmeren, bijvoorbeeld in het geval van agressie.

De Guard oplossing in detail

Neem contact op

Guard wordt ontwikkeld door, en is eigendom van Tizin b.v. in Groningen. Benieuwd hoe Guard voor uw medewerkers een nieuwe vorm van veiligheid kan introduceren? Neem contact met ons op of kijk op www.tizin.nl. U kunt ons ook bereiken via 050-4063009. Wij horen graag van u!

Neem contact op

Contact opnemen

Laat ons weten waar uw vraag over gaat
×